Friday, June 28, 2013

MAJLIS PENUTUPAN KARNIVAL AKADEMIK,BULAN KOPERASI 2013,SAMBUTAN HARI JADI DAN PERPISAHAN GURU PRAKTIKUM

Pada 28 Jun 2013, bersamaan hari Jumaat, 4 program sekolah telah pun dijalankan. Program tersebut ialah Majlis Penutupan Karnival Akademik dan Bulan Koperasi 2013. Majlis Sambutan Hari Lahir Warga Sekolah SMKGB dan Majlis Perpisahan Guru-guru Praktikum.

Majlis dimulakan dengan sambutan Hari Lahir kepada warga sekolah yang lahir pada bulan April,Mei dan Jun. Puan Pengetua dan tetamu jemputan menyanyikan lagu hari lahir ditujukan kepada murid dan guru yang menyambutnya dalam 3 bulan tersebut. Majlis ini diakhiri dengan tandatangan serta ucapan hari lahir daripada Pengetua didalam kad hari lahir  kepada mereka yang menyambutnya.

Kemudian, majlis disambungkan dengan majlis perpisahan serta tanda ingatan kepada guru- guru praktikum yang menjalani latihan di sekolah ini selama 3 bulan. Sekalung Terima Kasih atas khidmat mereka di sekolah ini. Semoga bertemu lagi dan selamat maju jaya dalam dunia pendidikan yang akan diceburi nanti. Guru-guru praktikum adalah seperti berikut

1.Cik Noorlyda Latip dari UPSI
2. Cik Siti Rahmah dari UPSI
3. Cik Norhanisah Marais dari UPSI
4. Cik Siti Nadzirah Anuar dari UKM
5. En Mohd Hafizul Azrie dari UKM

Akhir sekali, Majlis Penutupan Bulan Akademik dan Bulan Koperasi dimulakan dgan ucapan Pengetua dan ucapan Penutup oleh tetamu Jemputan, Dato' Haji Mohd Alias bin Abdul, ( Alumni tahun 1970) , Pengerusi MARLIS Corporation(M) Sdn Bhd.
Kemudian tayangan video bulan koperasi dan persembahan murid yang menang dalam pertandingn yang diadakan.


No comments:

Post a Comment